HDZ se narugao Predsjednici RH zbog pada rejtinga, kažu, uslijed „marakeške avanture“, Kuščević nastavio: To je pokazatelj da se ne isplati sukobljavati s HDZ-om

Ministar uprave Lovro Kuščević komentirao je prije sjednice Vlade oglas zagrebačkog gradonačelnika kojim se ispričava braniteljima zbog susreta Draganom Markovićem Palmom.

“Ne znam kako je platio, svi moramo voditi račina o tome s kim sastančimo o kojim temama razgovaramo”, kaže Kuščević. Na pitanje vjeruje li Bandiću da nije znao s kim se sastaje, kaže kako “ne zna procijeniti kad netko govori točno ili netočno”.

Kratko se osvrnuo i na reakciju HDZ-a na pad rejtinga predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

“HDZ se ne ruga nikome. Imamo izvrsne rezultate i drago mi je da građani to prepoznaju. Možda je to pokazatelj onima koji se sukobljavaju s HDZ-om… to je pokazatelj da se ne isplati sukobljavati s HDZ-om”, kaže ministar, prenosi N1.

Na pitanje je li mu drago zbog pada rejtinga predsjednice, kaže: “Nije mi drago, volio bih da smo svi mi političari popularni.”

HDZ se izruguje s padom Predsjednice RH u anketama: Grabar-Kitarović, uslijed „marakeške avanture“, izgubila je oko četvrtine pozitivnog dojma

Facebook Komentari