Muškarac revoltiran zbog čekanja u redu odvijačem udario medicinsku sestru u glavu

U utorak oko 12:30 sati 78-godišnji muškarac s područja općine Jakšić odvijačem je u glavu udario 58-godišnju medicinsku sestru Opće županijske bolnice (OŽB) Požega. Žena je zbog stresa završila na bolovanju.

U hodniku OŽB-a Požega u utorak oko 12:30 sati 78-godišnji muškarac s područja općine Jakšić odvijačem je u glavu udario 58-godišnju medicinsku sestru, pri čemu joj je, prema policijskom izvještaju, nanio lakšu ozljedu.

Kako neslužbeno doznaje dnevnik.hr, muškarac je bio revoltiran zbog čekanja u redu.

Dnevnik.hr razgovarao je s primarijusom mr. sc. Damirom Šimlešom, voditeljem Službe kirurških bolesti u OŽB-u Požega, koji nam je kazao da je muškarac pacijent bolnice, a u utorak je došao tražiti razgovor s ortopedom koji je u tom trenutku bio u operacijskoj sali i nije ga mogao primiti. Ambulantna medicinska sestra uputila ga je u čekaonicu i zamolila ga da pričeka. Primarijus dodaje kako muškarac već duže vrijeme učestalo dolazi u bolnicu i zahtijeva da mu se napravi operacija za koju liječnici smatraju da nije potrebna. Nakon višebrojnih zahtjeva da pričeka da traženi liječnik završi posao u sali, muškarac je revoltiran izvadio odvijač koji je ponio sa sobom te njime udario medicinsku sestru.

“Nismo nikad imali ovakvih slučajeva u bolnici. Napadnuta medicinska sestra djelatnica je bolnice s velikim iskustvom i nikada nije imala problema. U ovom je incidentu lakše ozlijeđena, no pretrpjela je veliki stres te je trenutačno na bolovanju”, kazao nam je primarijus Šimleša.

Dodao je da bolnica ima zaštitare, no ističe da je teško kontrolirati ulaske i izlaske iz bolnice jer je riječ o otvorenoj ustanovi.

Facebook Komentari