Pukla Palma kemije Bandića i Hasanbegovića: On je jedan divan čovjek, velika perspektiva hrvatske politike; Mene nije Skupština izabrala, već građani, sunčeko moje drago

Nakon što je u ponedjeljak, zbog nedostatka kvoruma, prekinuta sjednica Gradske skupštine Zagreba, a nakon čega SDP, ‘zbog problema s većinom’ traži izbore, oglasio se i Milan Bandić.

Na više postavljenih konkretnih pitanja, Bandić novinarima nije dao niti jedan konkretan odgovor.

“Ne bavim se Zlatkom Hasanbegovićem, želim mu puno uspjeha, on je jedan divan čovjek, velika perspektiva hrvatske politike, nešto veća od Darinka Kosora”, ironičan je bio Bandić dok je u svom stilu govorio o Hasanbegovićevoj izjavi.

Nije želio komentirati situaciju u Zagrebačkoj skupštini i hoće li biti novih izbora.

“Mene nije Skupština izabrala, već građani, sunčeko moje drago. Ja se ne mogu baviti s tim koga je Skupština izabrala”, bio je Bandićev odgovor na novinarsko pitanje. Ponavljao je da to nije njegov posao.

Na pitanje ima li većinu, odgovorio je: “Pa to će se vidjeti sad na Skupštini, to bi trebalo biti u ponedjeljak, vi bi htjeli da ja govorim o tome, ali ja pomičem granice, rušim stereotipe, radim na državnoj uljudbi ove zemlje i pravim međunarodne iskorake…”, nabrajao je Bandić.

“Ne da kao žmigavac razmišljam hoću li imati ruku ili dvije u Skupštini, to nije moj posao, ja imam toliko iskustva da se ja o tome ne brinem, drugi će se o tome brinuti”, dodao je.

“To ne ovisi o meni, opet me tjerate da pogriješim, a kako ću pogriješiti kad ne mogu. Skupština će odlučiti hoće li biti izbora”, kazao je i dodao: “Malo čitajte između redaka, ja sam dobar, ali nemoje meni sve vjerovati”.

“Ja sam vam još malo pa politički doajen, kao Tony Blair i Bill Clinton, mogu predavati operativnu politiku na Oxfordu, Cambridgeu i na FPZ-u koji sam slučajno završio. Ako ne budem operativan na nekoj drugoj poziciji, moguće da ću ubuduće i u Saboru djelovati”, kazao je Bandić, prenosi N1.

Hasanbegović izgubio strpljenje s moralnom kaljužom i traži ispriku Bandića zbog Palme: Presložite se u hodu i nastavite s radom. Spasiba

Facebook Komentari