Ovo su najtolerantniji znakovi horoskopa

Neki su znakovi vezani za domovinu i rodni kraj više od drugih, a u tu skupinu ponajviše spadaju zemljani i vodeni znakovi. S druge strane, pripadnici zračnih i vatrenih znakova nisu toliko vezani za mjesto rođenja. Za sebe vole misliti da su stanovnici svijeta, dok im je osjećaj pripadnosti jednom narodu manje izražen.

Vodenjak

Vodenjaci su idealisti koji razmišljaju apstraktno i ne dijele ljude po nacionalnosti. Oni su najtolerantniji znak Zodijaka koji nikada neće osuđivati ljude koji su drugačiji. Oni će ih prigrliti i pobrinuti se da se osjećaju dobrodošlima. Ljudi rođeni u ovom znaku vole različitosti i smatraju da bi ljubav i tolerancija trebale biti ključne osobine ljudskog roda.

Strijelac

Ovi su kozmopoliti zaljubljeni u tuđe kulture. Rado uče strane jezike, egzotično se odijevaju i obožavaju daleke zemlje. Putuju kad god imaju priliku pa se iz prve ruku upoznaju s drugim običajima i kulturama. To im pomaže da razviju tolerantan um koji prihvaća sve rase, vjere i nacionalnosti i u svakoj pronađe nešto dobro.

Blizanci

Snalažljivi su, prilagodljivi i nisu posebno domoljubni. To bi podrazumijevalo spremnost na ratovanje, a oni nisu posebno ratoborni niti hrabri pa se radije pridržavaju pacifističkih uvjerenja. Vole ljude svih boja, religija i nacionalnosti, a jedino po čemu ih dijele jest je li im netko mentalno zanimljiv ili ne.

Ribe

Ribe podjednako vole cijeli svijet. Pate sa svima koji su ugroženi neovisno o rasi i kulturi. Njihova suosjećajnost ne poznaje granice pa se s pravom može utvrditi da u njihovom srcu ima mjesta za sve ljude kojima je potrebna pomoć i koji su na bilo kakav način prikraćeni. Nikada ne osuđuju i za svakoga imaju razumijevanja, piše tportal.

Facebook Komentari