Ganuli ih do suza: Najboljim radnicima šefovi darovali automobile

Supružnici i vlasnici tvrtke Gigant u Kloštru Podravskom Ksenija i Vladimir Ćurić svojim su radnicima poklonili automobile Smart i ganuli ih do suza, pišu 24 sata.

– Prošlo je mjesec dana otkad sam prvi put sjeo u poklonjeni Smart. I još sam u nevjerici. Vladimir i Ksenija su divni ljudi, puni razumijevanja za svakoga od nas. Radi li se o teškoćama pojedinca ili zajedničkom druženju, oni nam prijateljski pruže ruku. To treba cijeniti i zato sam sretan što sam dio tima koji ima veliko srce. Doslovce gigantsko – kaže Krunoslav Grabić, koji u Gigantu radi 20 godina.

Poklonjene Smartove voze i kolege Krunoslav Bartovčak i Ivan Vinković, također radnici u ovoj tvrtki koja se bavi PVC stolarijom. Vlasnici kažu da su željeli s radnicima podijeliti napredak u poslovanju.

– Cilj nam je da i naši zaposlenici osjete ostvarivanje dobrih poslovnih rezultata i pozicioniranje na tržištu. Neki od njih s nama su već 20 godina, kad smo započeli proizvodnju PVC stolarije – kaže Vladimir Ćurić (50), a priču potvrđuje i pet godina mlađa supruga Ksenija.

Facebook Komentari