VIDEO Pojavila se nova snimka stravične nesreće vlasnika Leicestera, posljednji trenuci omiljenog šefa kluba

Na društvenim mrežama procurila je nova snimka pada helikoptera vlasnika Leicester Cityja Vichaija Srivaddhanaprabhe.

Podsjetimo, helikopter vlasnika Leicester Cityja srušio se i zapalio nedugo nakon polijetanja sa stadiona u kojem su uz njega poginule još četiri osobe.

Policija je identificirala ostale četiri žrtve kao Nursaru Suknamai i Kaveporna Punparea, dva člana ekipe Vichaija Srivadhanaprabhe, pilota Erica Swaffera, te kopilotkinju Izabelu Rozu Lechowicz.

Video, koji je prvo objavio The Sun i potom ga proslijedio istražiteljima, uistinu je šokantan. Na njemu se jasno vidi kako je helikopter tajlandskog tajkuna nekih 40-ak sekundi nakon što je uzletio sa sredine igrališta izgubio kontrolu. Letjelica se počela nekontrolirano okretati i na kraju se strovalila.

”Ovo je uistinu uznemirujuće gledati”, rekao je Jim Rowlands, bivši pilot britanskog vojnog zrakoplovstva te nadodao:

”Odmah je jasno da je problem bio u stražnjem propeleru. To je noćna mora svakog pilota, kad se on pokvari, onda nema povratka…”

Rowlands je nahvalio i pilota.

”Odradio je nevjerojatan posao. Čekao je do posljednjeg trenutka i udaljio helikopter od stadiona.”

Srivaddhanaprabha je bio vrlo popularan u Leicesteru, ne samo zbog nogometa, nego i brojnih humanitarnih donacija i doprinosa lokalnoj zajednici. Klub je preuzeo 2010. godine, a u njegovoj eri Lisice su 2016. senzacionalno osvojile naslov prvaka, prenosi gol.hr.

VIDEO Nakon utakmice Leicestera i West Hama srušio se helikopter u kojem su bili vlasnik Leicester Cityja, njegova kći, dva pilota….

Share This Article