Strava u Bjelovaru: Napad nožem s leđa u kafiću, jednog u vrat, drugog po licu

Ilustracija

Kako saznaje 24sata napadač koji ima 28 godina (S.S.) i koji živi u naselju pokraj Bjelovara se porječkao s nekoliko gostiju da bi kako navodi policija prišao s leđa 28- godišnjem i 24 godišnjem gostu i napao ih nožem.

Taj gost stalno izaziva nerede u lokalu i već mu je vlasnik zbog vrijeđanja djelatnice zabranio ulaz, ali on se ne obazire na to. Tako je u petak gotovo cijelo poslijepodne proveo u ‘Trinaji’, kazao je mladić koji je stalni gost i tog je petka bio svjedok napada 28-godišnjeg Bjelovarčana nožem na dvojicu svojih sugrađana, piše 24sata.

Policija je potvrdila da je 28-godišnji hrvatski državljanin u petak oko 18.45 sati napao nožem dvojicu mladića u dobi od 28 i 24 godine u jednom bjelovarskom ugostiteljskom objektu.

Jednom je zadao ubodnu ranu u vrat a drugog porezao nožem po licu. Radi se o lakim ozljedama, ali je 28-godišnji ubodeni u rame zadržan na liječenju u bjelovarskoj Općoj bolnici koju je napustio na vlastiti zahtjev. Njegov četiri godine mlađi prijatelj je nakon pregleda pušten kući.

Kako saznaje 24 sata napadač koji ima 28 godina (S.S.) i koji živi u naselju pokraj Bjelovara se porječkao s nekoliko gostiju da bi kako navodi policija prišao s leđa 28- godišnjem i 24 godišnjem gostu (podaci poznati redakciji 24sata) i nožem ih ozlijedio. Odmah nakon napada pobjegao je iz lokala ali ga je policija ubrzo pronašla i privela na kriminalističko istraživanje. Protiv napadača podnošenje kaznene prijave zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda u pokušaju“.

Pokušali su kontaktirati ozlijeđene, ali oni nisu bili voljni razgovarati za medije.

U Orahovici nož, tučnjava, tri teško ozlijeđena, a ozlijeđen i policajac

Nakon provedene kriminalističke istrage, 21-godišnji mladić koji je u subotu oko jedan sat iza pomoći u Orahovici oštrim predmetom teško ozlijedio trojicu muškaraca ispitan je u bjelovarskom Županijskom državnom odvjetništvu i istražna sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru mu je odredila istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Zatvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te utjecaja na svjedoke, potvrđeno nam je u pravosudnim krugovima. Njega se osnovano sumnjiči za dva kaznena djela. Pokušaj ubojstva i pokušaj nanošenja teških ozljeda.

Naime, nemila scena koja se dogodila u lokalu u Orahovici je najvjerojatnije nožem, iako policija spominje oštar predmet, nakon tučnjave nanio teže ozlijede 28-godišnjaku, 29-godišnjaku i 31-godišnjaku. Sukobu je kako neslužbeno doznaje 24sata prethodio napad nepoznatih osoba na 47-godišnjeg muškarca kojem je u obranu stao 21- godišnjak i napao nekoliko osoba, među kojima je jednog ubo u vrat a dvojicu posjekao. Navodno među ozlijeđenima je i jedan policajac. Policija još slaže mozaik sukoba koji na sreću nije završio i ubojstvom. Kako doznaje 24 sata niti jedan od ozlijeđenih koji su smješteni u Općoj bolnici u Našicama nije u životnoj opasnosti.

Facebook Komentari