Strava u Bedekovčini: Provalnici usmrtili stariju ženu, susjedi su u šoku

U četvrtak oko 20.30 sati policija je zaprimila dojavu hitne medicinske pomoći kako su u obiteljskoj kući u Bedekovčini pronašli mrtvo tijelo 76-godišnjakinje. Očevidom je utvrđeno da je žena ubijena i da je provaljeno u kuću, a policija traga za počiniteljima.

Kako piše Zagorje.com, žena je ubijena. Riječ je o slijepoj ulici nedaleko od samog centra Bedekovčine, a kuća nesretne žene je zadnja u nizu. Iz kuće do njezine izašle su dvije susjede koje su posljednje vidjele staricu živu.

– U srijedu navečer smo došle nas tri od crkve. Sve smo otišle svojim kućama – rekle su susjede za portal Zagorje.com.

Jučer ju, kažu, nisu vidjele i ne bi ni znale što se dogodilo da ubijena nije trebala ići kod frizera.

– Frizerka je navodno zvala njezinog zeta i pitala što se događa s njom jer se ne javlja na telefon. Zet je zvao hitnu pomoć, a hitna pomoć policiju – ispričale su dvije susjede.

– Jako nas je potreslo to, a cijeli bedekovčanski kraj je danas pričao o tome – ispričale su susjede i dodale kako su čule da je kuća ubijene bila sva ispremetana. Ispričale su kako je prije dva mjeseca opljačkana i kuća njihovog susjeda koji živi u istoj ulici.

Treća susjeda, koja živi ulicu niže također je u šoku.

– Još mi se sad ruke tresu. Tek ujutro smo čuli što se desilo. Netko ju je ubio, no tko ne znamo – ispričala je susjeda i dodala kako je čula da je iste večeri s bankovne kartice ubijene skinut sav novac kojeg je imala na računu. Četvrta susjeda je pak rekla da su ubijenoj navodno zarili nož u trbuh, piše Zagorje.com.

Facebook Komentari