Panika u centru Zagreba: Naoružani muškarac kod stana Predsjednice RH, građani zvali policiju, stigli specijalci…

Policija naoružana dugim cijevima ušla je u zgradu preko puta stana predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Policija demantira da je ovaj slučaj povezan s predsjednicom.

Policija je uhitila muškarca koji je naoružan hodao zagrebačkom Zvonimirovom ulicom u blizini stana predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. No, policija izvještava kako taj slučaj nije nikako povezan s predsjednicom.

“S obzirom na natpise u pojedinim medijima obavještavamo vas da je osoba, za koju je zaprimljena dojava da hoda Zvonimirovom ulicom s oružjem, brzom reakcijom policijskih službenika uhićena u Ulici kneza Višeslava i dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje te se ni na koji način ne dovodi u vezu s činjenicom da Predsjednica Republike Hrvatske stanuje u neposrednoj blizini. Ovim putem zahvaljujemo građanima na dojavama”, priopćeno je iz policije.

“Oko 15 sati dobili smo dojavu da nepoznata osoba hoda po Zvonimirovoj ulici s oružjem. Brzom reakcijom policije ta je osoba uhićena u Višeslavovoj ulici, stavljena pod nadzor i dovedena u službene prostorije. Zahvaljujemo građanima na dojavi “, rekli su za DNEVNIK.hr iz zagrebačke policije.

Kako doznaje DNEVNIK.hr predsjednica Kolinda Grabar-KItarović za vrijeme intervencije nije bila u svom stanu. ”U Uredu je, na sigurnom”, poručili su s Pantovčaka.

Facebook Komentari