Zagreb: Nekoliko maskiranih muškaraca upalo u lokal, demolirali ga, razbili glavu vlasnici (64)…

Zagrebačka policija javlja da je oko 18 sati na Trnju, u Ulici Hrvatske bratske zajednice, ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice, više nepoznatih počinitelja verbalno napalo 21-godišnjaka koji je potom ušao u predvorje knjižnice, a nepoznati počinitelji krenuli su za njim.

“U predvorju knjižnice bio je 29-godišnjak koji je iz zasad neutvrđenog razloga tjelesno napao 21-godišnjaka. Liječnička pomoć 21-godišnjaku pružena je u KB-u Sveti Duh, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a policijski službenici doveli su 29-godišnjaka u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, dok za ostalima intenzivno tragamo”, priopćeno je iz policije.

“Isto tako oko 18:10 sati na Trnju u Paromlinskoj, u ugostiteljskom objektu, više je nepoznatih počinitelja oštetilo ulazna vrata i inventar te su zapalili pirotehničko sredstvo (baklju) i fizički napali 64-godišnjakinju. Liječnička pomoć pružena joj je u KB-u Dubrava, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena, dok materijalna šteta zasad nije utvrđena”, dodaje se u priopćenju zagrebačke policije.

Kako neslužbeno doznajemo, najmanje deset maskiranih huligana upalo je u zagrebački lokal “Dalmatinka” nedaleko od NSK-a te ga demoliralo. Kako doznaje dnevnik.hr od čitateljice koja je svjedočila napadu, huligani su pripadnici navijačke skupine BBB. Jednom su muškarcu razbili nos, a u kafić su bacili bengalku. Vlasnici su razbili glavu te je prevezena u KB Dubrava.

Nakon što su izašli iz kafića, krenuli su u obližnju trgovinu i na pod bacili jednog muškarca. Nisu poznate težine njegovih ozljeda. Ista skupina huligana pravila je nered i u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici. Tamo su ušli prateći jednog mladića. Prema neslužbenim informacijama, u predvorju knjižnice su ga i napali. Mladić je teško ozlijeđen.

Share This Article