VIDEO Torcidaši divljali po Karlovcu na putu do Zagreba

Danas u ranim poslijepodnevnim satima skupina huligana, po procjenama očevidaca i njih nekoliko desetaka, divljala je središtem Karlovca. Sudeći po informacijama koje su iz više izvora dobili u redakciji KAportala, riječ je bila o Torcidi na putu prema Zagrebu gdje je Hajduk danas od 16 sati igrao susret 1. HNL s Lokomotivom.

Na društvenim mrežama mogu se pronaći i video snimke potpuno besmislenog rušilaštva i divljanja na ulazu u Radićevu gdje su letjele stolice s terasa, posebno su stradali Buksa i Scooby Doo, a posljedica je bilo i prije toga, pa i vrlo ozbiljnih – tako je prema tvrdnji lokalnog tjednika obezglavljen i spomenik Dragojli Jarnević. U ovom trenutku bista je već bila na svom mjestu i cjelovita. Prema nekim tvrdnjama spomenik je stradao i ranije pa su se odmah prisjetili slučaja krađe biste Ivana Gorana Kovačića ispred knjižnice, međutim, ponavljaju s KA portala, u ovom trenutku spomenik su ispred škole zatekli u savršenom stanju.

– Srećom, šteta nije prevelika, jer nisu ulazili u kafić već su razbacali terasu, no zaista ne shvaćam što je u tim glavama i zašto je ikome ovo bilo potrebno, kratko je za KAportal kazao vlasnik Bukse.

Svjedoci ističu kako se divljanje nastavilo i u Radićevoj ulici, kao i da je kod glavne pošte intervenirala policija, pa su i ulice bile zatvorene za promet. Još uvijek ne znamo je li netko od huligana zadržan u pritvoru i je li policija u tom trenutku znala za uništavanje spomenika Dragojli.

Facebook Komentari