Rijeka s igračem manje slavila u Zaprešiću, Bišćan jako zadovoljan

Nogometaši Rijeke pobijedili su s novim trenerom Igorom Bišćanom u utakmici 11. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Slavila je Rijeka u Zaprešiću protiv Intera (2:1) čime je prekinula dugački niz od čak pet ligaških utakmica bez pobjede.

No, jako je teško Rijeka ostvarila tu pobjedu pogotovo zbog činjenice što je već od 36. minute igrala s igračem manje (dva žuta kartona Lončara). Ali, unatoč tome Rijeka je vodila 2:0, a oba je gola postigao Antonio-Mirko Čolak.

Nakon drugog gola Čolaka, na terenu se strašno zakuhtalo pa su obje momčadi imale brojne dobre prilike. Domaćin je smanjio u 84. minuti golom Solomona, a na kraju je čak riječki vratar Sluga spašavao svoju momčad remija.

HT Prva liga, 11. kolo: Inter-Zaprešić – Rijeka 1:2 (Solomon 84./Čolak 10., 63.)

Bišćan: Jako sam zadovoljan, radili smo točno što smo trebali

Nogometaši Rijeke prekinuli su niz od pet prvenstvenih utakmica bez pobjede te su u prvom ogledu 11. kola HT Prve lige svladali Inter u Zaprešiću s 2:1. Bila je to ujedno premijerna utakmica Igora Bišćana na trenerskoj klupi Rijeke.

– Čestitam svima, bila je ovo zanimljiva utakmica. Sve je za nas bilo pozitivno do isključenja koje je usmjerilo nastavak ovog dvoboja. Na poluvremenu smo pričali kako moramo doći do drugog gola, točno se to i dogodilo. Jako sam zadovoljan. Kada smo trebali igrati igrali smo, kada smo se trebali braniti branili smo se, rekao je novi trener Rijeke i dodao:

– Da, promijenio sam vlasnika kapetanske vrpce. Odlučio sam da to bude Gorgon. Volim kada mi je kapetan neki igrač koji je stalno u središtu zbivanja i koji lakše komunicira sa svima pa tako i sa mnom. Dosadašnji kapetan Sluga nije baš najbolje primio tu moju odluku, javlja HNTV.

Rezultati by SofaScore

Facebook Komentari