Raspliće se slučaj dvije žene čija su tijela pronađena kod Ugljana; Nitko nije prijavio nestanak od ljeta

Nakon što su dva ženska tijela pronađena u moru kod otoka Ugljana, zadarska policija javlja da ko se radi o dvije hrvatske državljanke s vikendicama na području mjesta Ždrelac na Pašmanu.

U posljednja su dva dana pronađena dva utopljena ženska tijela, za koje zadarska policija sumnja da se radi o dva povezana slučaja utapanja.

Iz ureda glasnogovornika zadarske policije dnevnik.hr saznaje da tijela još nisu identificirana te se čekaju nalazi obdukcije, no zasad se može ustvrditi da se ne radi o slučaju u kojem je počinjeno kazneno djelo.

Trenutačno se pretpostavlja da se jedna počela utapati, pa joj je druga željela pomoći, no zbog jakih morskih struja obje su se utopile.

Sumnja se da se radi o dvije hrvatske državljanke srednje dobi koje su otišle na kupanje jer su im pronađene napuštene stvari na plaži nedaleko od mjesta na kojem su pronađene te da su obje žene vlasnice vikendica u mjestu Ždrelac na otoku Pašmanu.

Portal Zadarski.hr neslužbeno doznaje kako su vjerojatno porijeklom iz Slavonije te da su sestre koje su preko ljeta same živjele u svojim vikendicama.

Podsjetimo, tijela su u srijedu i četvrtak pronašli ribari te su bila u uznapredovalom stanju raspadanja, a zasad nitko nije prijavio njihov nestanak.

U dva dana kod Ugljana pronađena tijela dviju žena

Facebook Komentari