Jedan od splitskih huligana, koji je zbog nereda bio u Beogradu u zatvoru, poginuo prelazeći autocestu; Pregazila ga čak tri automobila

Muškarac koji je poginuo dok je jučer u 5 ujutro prelazio kolnik na autocesti A3 je jedan od splitskih huligana koji su zbog nereda ne utakmici Crvene zvezde i Partizana bio u beogradskom zatvoru.

U teškoj nesreći koja se jučer ujutro dogodila na autocesti A3 Bregana – Lipovac, kako neslužbeno doznajemo, poginuo je A.F., jedan od splitskih huligana koji su prošle godine izazvali kaos u Beogradu na utakmici Crvene Zvezde i Partizana.

Zagrebačka policija izvijestila je kako je jučer oko 5 sati na autocesti A3, prelazeći kolnik autoceste u prometnoj nesreći, smrtno stradao 27-godišnjak.

A.F. (Ante Firić) je u beogradskom sukobu teško ozlijeđen, imao je nagnječenje mozga, kontuzije glave i ozljedu šake.

Kažnjen je s pola godine zatvora uz petogodišnji izgon, a nakon isteka kazne iz beogradskog se zatvora vratio u Hrvatsku.

Podsjetimo, zbog tučnjave i nereda na utakmici Partizan – Crvena zvezda 13. prosinca prošle godine uhićeno je 26 osoba. Među uhićenima bila su i šestorica državljana Hrvatske, a osumnjičeni su za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, prenosi dnevnik.hr.

Prema dosad utvrđenom, Hyundai zagrebačkih oznaka prvi je udario u pješaka koji je iz samo njemu znanog razloga u zoru, na osami, pretrčavao cestu. Potom je na nesretnika naletio i Citroen C5 slovenskih tablica koji je udario zatim u stupić HAC-a i završio na krovu. No tu tragediji nije kraj jer je treća po redu naišla Opel corsa kutinskih tablica koja je pješaku prešla preko nogu. Od siline naleta pješak je umro odmah od stravičnih ozljeda, a osim njega, lakše je ozlijeđen suputnik u slovenskom vozilu, koji je prevezen u bolnicu radi sanacije ozljeda.

Facebook Komentari