Najnovije

Uspješna akcija: Mali Lovro Hrček dobio komunikator, napokon može komunicirati sa svojom obitelji

Potpredsjednik Sabora Milijan Brkić na fb-u je zahvalio svima koji su pomogli da desetogodišnji Lovro Hrček dobije komunikator.

[ “DAJ SVIJETU NAJBOLJE ŠTO IMAŠ, VJEROJATNO NEĆE NIKADA BITI DOVOLJNO; IPAK, DAJ SVIJETU NAJBOLJE ŠTO ZNAŠ I IMAŠ” ]

Dragi FB prijatelji, želio bih od ❤️ zahvaliti svim dobrim ljudima koji su se odazvali mojoj zamolbi i pomogli u prikupljanju pomoći za nabavku TOBI KOMUNIKATORA za 10-godišnjeg dječaka Lovru Hrčeka. Kao što vam je poznato mali Lovro rođen je kao nedonošče i danas ima teške posljedice, te mu je potrebna posebna skrb i njega.

Njegova obitelj s velikom ljubavlju čini sve kako bi Lovro mogao živjeti što kvalitetnije i da mu se pruži prilika za samostalniji život koliko god je to moguće. Lovro je hrabro dijete i bori se svaki dan zajedno sa svojom obitelji. Nabavkom ovog sofisticiranog uređaja Lovro će napokon moći komunicirati sa svojom obitelji i s okolinom.

Lovrin osmijeh, sreća i zadovoljstvo te osmijeh njegove obitelji, svima nama su najveća HVALA, ali još jednom želim zahvaliti svim ljudima dobre volje, koji su i ovaj put pokazali veliko srce kad je to najpotrebnije i tako pomogli malom Lovri za bolji i kvalitetniji život.

“Daj svijetu najbolje što imaš, vjerovatno neće nikada biti dovoljno; Ipak, daj svijetu najbolje što znaš i imaš,” riječi su Majke Tereze kojih se često prisjetim i koje me vode u životu da uvijek činimo dobro.
VELIKO I ISKRENO HVALA SVIMA OD ❤️

Na objavu na fb- se javila i majka malog Lovre, Snježana Hrček:

Veliko HVALA od ❤ gosp. Milijanu i svima dragi ljudi, jer ste Lovri omogućili da može i on komunicirati. Njegov osmijeh sve govori!

Facebook Komentari