Blokirani podupiru prosvjed u Vukovaru: Hrvatska se nalazi na velikom povijesnom raskrižju

Ad

Udruga Blokirani podupire prosvjed u Vukovaru, o čemu su izvijestili na fb-u, što prenosimo u cijelosti.

PODRŠKA apelu vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave za procesuiranjem svih ratnih zločina počinjenih u Vukovaru i na Ovčari.
PODRŠKA prosvjedu koji će se zbog nezadovoljstva tempom rada institucija u vezi s tim pitanjem održati u Vukovaru 13. listopada.

UDRUGA Blokirani izražava javnu podršku vukovarskom gradonačelniku u ime aktivnog građanskog društva, Ustavne demokracije, a u skladu sa Statutom Udruge: zaštita ustavnih, ljudskih i građanskih prava građana RH od samovolje nesposobnih elemenata iz vrhuški izvršne i zakonodavne vlasti.

HRVATSKA se nalazi na velikom povijesnom raskrižju. Ili ćemo uspjeti pronaći novu odgovornost koja izrasta iz univerzalnog duhovnog iskustva čovjeka koji poštuje ljude , koji poštuje Ustav RH, i ljude koji nam kroz Ustav progovaraju, ili će ponovno sudbinski pogriješiti, što smo već u proteklih 28 godina na strašan način platili ukorijenjenom korupcijom, neprincipijelnim političkim trgovinama, paralizom pravnog sustava koji ne razlikuje kriminalca od žrtve, neradom izabranih predstavnika vlasti , gašenjem privrede, obrta, poreznom presijom, gašenjem građanskog društva, blokadom zdravog razuma i blokadom dinamike privatne imovine i novaca u vlasništvu građana.

DOZVOLITE da izrazimo, u ime svih obespravljenih građana Republike Hrvatske da će ljudski razum, pristojnost, solidarnost i volja za pozitivnim rješenjima pobijediti sve ono što nas danas ugrožava.

Ne sumnjamo da će Udruga Blokirani, imati u tome znatne zasluge, piše udruga.

UDRUGA BLOKIRANI

Facebook Komentari