Evo što kažu Kramarić, koji je zabio 5 komada Bjelovaru, Rakitić, Letica, Bartolec i Dalić pred Englesku

Andrej Kramarić postigao je Bjelovaru pet pogodaka, a Karlo Bartolec debitirao je za seniorsku reprezentaciju.

Andrej Kramarić
“Nije uvijek lako zabiti pet pogodaka, ali prije svega hvala navijačima na podršci, a mi se idemo pripremiti za Englesku. Uvijek mi je zadovoljstvo igrati za reprezentaciju i družiti se s dečkima – nacionalni dres posebna nam je čast i svaki put pokušavam dati sve od sebe, čak i u ovakvim utakmicama. Motiviran sam i trudim se, premda ne može biti uvijek biti ovako lijepih dana. Naravno, ne možemo uspoređivati Bjelovar i Englesku; u Rijeci će sigurno biti teško i nadam se da ćemo biti na pravoj razini. Mogla bi to biti sjajna utakmica”

Karlo Bartolec
“Prekrasan je osjećaj biti s ovakvom momčadi, s ovakvim igračima poput Modrića, Rakitića, Perišića, Lovrena… Velika je to stvar za mene i moju karijeru, ali treme nije bilo, na terenu smo svi jednaki. Dobijem li priliku protiv Engleske, iskoristit ću je najbolje što mogu, a ako ne, nadam se prilici protiv Jordana”

Ivan Rakitić i Karlo Letica podijelili su svoje dojmove iz Bjelovara te se okreću srazu s Englezima na Rujevici.

Ivan Rakitić
“Drago nam je da smo se opet okupili u reprezentaciji i da možemo opet biti s našim ljudima, što ovog petka protiv Engleske nećemo moći. Bilo je lijepo u Bjelovaru, stvarno ugodno, i svaka čast svima u organizaciji. Čestitam Bjelovaru 110. rođendan i nadam se novim ovakvim druženjima s navijačima te da će nam susret u petak biti zadnji bez gledatelja. Bitna je dobra priprema za tešku utakmicu s Englezima, na Španjolsku se nećemo vraćati i nećemo razmišljati o tome – u nogometu stalno dolazi nova prilika za dokazivanje”

Karlo Letica
“Ja ću biti spreman i za nastup protiv Engleske, ali odluka nije na meni nego na izborniku. U klubu sam zadovoljan, kao i svojim igrama u Ligi prvaka. Dižem se u formi, sretan sam, i nadam se da ću i budućnosti jednako dobro raditi i igrati”

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić prokomentirao je revijalnu pobjedu Vatrenih kod Bjelovara (15:1).

Uživanje u reprezentaciji
“Došli smo uveličati nogometnu proslavu u Bjelovaru, ali veliki, težak zadatak čeka nas u petak. Ova nam je utakmica bila samo trening, poslužila je da se igrači rastrče i nismo ovdje u Bjelovaru puno pokušavali saznati. Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio i da su ljudi mogli uživati u hrvatskoj reprezentaciji”

Slijedi Engleska
“Protiv Engleske igramo bez publike i moramo skupiti glave, posložiti se u svjetlu svih zdravstvenih problema koji su nam se dogodili zadnjih dana. Moramo se pripremiti što je bolje moguće, popraviti dojam iz Španjolske i uzeti neke bodove. Engleska je pomladila momčad i dolazi nam puna motiva. Neke greške iz Elchea moramo popraviti, moramo biti kompaktniji i čvršći u bloku, igrati zajednički. Nije nam lako, mnogi tek hvataju formu, ali nema smisla plakati”

Analiza bez strogoće
“Napravit ćemo detaljnu analizu zbivanja u Španjolskoj, ali neću biti strog prema igračima. Da izgube i svaku sljedeću utakmicu, neću biti strog, oni su svoj posao odradili u Rusiji i postali viceprvaci svijeta, a za mene su prvaci. Nikada ih neću napasti”

Facebook Komentari