VIDEO Potpuni kaos na UFC-u Habib pobijedio McGregora, a onda izletio iz oktogona i prouzročio masovnu tučnjavu

Habib Nurmagomedov u četvrtoj je rundi meča u lakoj kategoriji u borbi UFC-a 229 u Las Vegasu gušenjem pobijedio Conora McGregora i stigao do 27. pobjede u karijeri.

Dominantno je krenuo prvak u borbu i imao dominaciju prve dvije runde, nakon čega je McGregor malo primirio borbu u trećoj rundi. No, u četvrtoj rundi borba je završila nakon što je Habib ugušio McGregora.

No, pravi kaos uslijedio je nakon borbe, krenula je masovna tučnjava u ringu, ali i izvan njega. Habib je skočio izvan ringa i potukao se s McGregorovim timom, a Conor s timom Dagestanca. Koji je točno razlog općeg kaosa bit će jasnije u sljedećim satima. Sve je ipak barem malo primireno nakon nekog vremena, no na kraju su oba borca morali ring napustiti u pratnji policije, a u ringu na kraju nije bilo ni dodjele pojasa prvaku.

Habib je tražio svoj pojas u oktagonu nakon borbe, no tada se pojavio predsjednik UFC-a Dana White i rekao da dodjele pojasa neće biti jer su se bojali reakcije publike u Vegasu. Irac će za ovaj meč zaraditi više, oko tri milijuna dolara, dok će Nurmagomedov u džep spremiti milijun manje, prenosi Večernji list.

Facebook Komentari