VIDEO Mišković: Kek ostaje u klubu, tražimo novog trenera

Matjaž Kek jučer je nakon poraza od Gorice dao ostavku na mjesto trenera Rijeke, a predsjednik kluba Damir Mišković na konferenciji za medije rekao je kako Kek ostaje u klubu, a da je sad pred njima zadaća da nađu Rijeci kvalitetnog trenera.

Složili smo se da je u ovom trenutku najbolje da se rastanemo. Ostat će on u klubu moj viši savjetnik za sve što se radi u klubu, ali dajmo mu da se odmori. Zahvalio bih mu se u ime svih u gradu Rijeci, svih koji vole klub, rekao je Mišković.

Došlo je vrijeme da promijenimo način suradnje. Ja sam s njim bio povezan više nego bilo tko drugi, ali život ide dalje i tu neće biti problema. Na nama je da nađemo novog trenera. Još nismo razmišljali o tome, da će do toga doći tako brzo. Jednostavno, dogodilo se i moramo ići naprijed. Na nama, stručnom dijelu ljudi koji rade o tome. Srećku, Manceu i meni, da nađemo trenera sljedećih dana i iskoristimo pauzu da se stabiliziramo i nastavimo prema ciljevima koje smo zacrtali – da budemo u vrhu hrvatskog nogometa, da izborimo kvalifikacije Europske lige, da u sljedećih pet godina minimalno petero juniora dođe u prvu momčad, dodao je predsjednik Rijeke.

Na pitanje koji su sljedeći koraci Mišković je rekao kako traže novog trenera, a da su igrači dobili dva dana slobodno.

Igrači imaju dva dana slobodno, vjerujem da ćemo u međuvremenu naći novog trenera. Ne bih htio špekulirati hoće li to biti Miletić ili netko drugi. S novim trenerom dolazi i novi stručni stožer, počevši od oružara pa dalje. To je sasvim normalno. Neću mu se miješati u posao.

Kek podnio ostavku

Facebook Komentari