VIDEO Gurao ljude pod vlak: Znam da je to što sam napravio pogrešno, ali nisam se bio dovoljno naspavao

Britanska policija objavila je šokantnu snimku na kojoj se vidi kako muškarac gura bivšeg šefa Eurotunela na tračnice londonske podzemne željeznice.

U londonskoj podzemnoj željeznici odvijala se prava drama čije je prizore u petak na svom YouTube kanalu objavila britanska policija.

Na šokantnoj snimci nadzorne kamere vidi se kako 46-godišnji Paul Crossley na tračnice gura bivšeg šefa Eurotunela, 91-godišnjeg Roberta Malpasa. U napadu koji se dogodio 27. travnja, Malpas je zadobio prijelom zdjelice i posjekotinu na glavi. Spasio ga je nastavnik francuskog El Hussaini koji je ispričao kako je čuo vikanje i vriskove. ”Skočio sam na tračnice da ga spasim”, ispričao je El Hussaini.

No Malpas nije prva žrtva Crossleyja. Ranije je pod vlak pokušao gurnuti još jednog muškarca. Svoja nedjela opravdavao je riječima: ”Znam da je to što sam napravio pogrešno, ali nisam se bio dovoljno naspavao”.

Snimka je objavljena nakon što je Crossley, kojemu je sa 17 godina dijagnosticirana paranoidna šizofrenija, na sudu u Tottenhamu osuđen za pokušaj ubojstva, prenosi dnevnik.hr.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=BnenuAuNZdk

Share This Article