Pa sad vi vjerujte da nema unutarstranačkog obračuna: Plenković u Mostar ide – bez svog glavnog operativca za BiH

Andrej Plenković ide u Mostar, ali bez glavnog operativca za BiH i zamjenika Milijana Brkića, kao što se vidi iz najave.

Obavještavamo Vas da će predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i Vlade RH Andrej Plenković sudjelovati na predizbornom skupu HDZ-a BiH i koalicije stranaka Hrvatskoga narodnog sabora, koji se održava danas, 4. listopada 2018. godine, u Sportskoj dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru, s početkom u 20 sati.

Uz predsjednika Plenkovića bit će potpredsjednik HDZ-a i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, član Predsjedništva HDZ-a i državni tajnik Središnjega državnog ureda za Hrvate izvan RH Zvonko Milas, član Predsjedništva HDZ-a i predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a “Dr. Franjo Tuđman” Mario Kapulica te predsjednica Odbora HDZ-a za Hrvate izvan RH i državna tajnica u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Zdravka Bušić.

Prije predizbornog skupa, predsjednik Plenković sastat će se s predsjednikom HDZ-a BiH i članom Predsjedništva BiH prof. dr. sc. Draganom Čovićem u Domu HDZ-a BiH u Mostaru (Kneza Domagoja bb), s početkom u 18 sati.

Nakon sastanka, predviđene su izjave za medije.

Potom će predsjednici Plenković i Čović položiti vijence ispred spomenika pripadnicima III. Cimske bojne HVO-a u Mostaru (Dubrovačka bb).

Facebook Komentari