PRIJENOS Sabor krenuo sa slobodnim izlaganjima, Demetlika o vezama Grupe Borg i Uljanika

Sabor je jutros krenuo sa slobodnim izlaganjima, a nastavlja raspravom o prijedlogu izmjena Pomorskog zakonika kojima se želi ojačati konkurentnost hrvatskog brodarstva i osnažiti položaj pomoraca na domaćem i stranom tržištu.

Tulio Demetlika govorio je o Uljaniku i Grupi Borg.

Traži da se promijeni Lex Agrokor kako bi se mogao primijeniti na Uljanik, jer mailovi Grupe Borg govore da su upravo to htjeli izbjeći, kaže Demetlika.

Branko Bačić (HDZ) osvrnuo se na predstojeće opće izbore u BiH.

“Ovi su izbori od strateškog značaja. Hrvatskom narodu predstavnike su nekoliko puta birali većinski Bošnjaci. Pozivamo sve predstavnike političkog života da omoguće svim narodima BiH izbor legitimnih predstavnika utemeljen na izboru hrvatskih birača”, kazao je Bačić.

Dragana Jeckov (SDSS) govorila je o napadu na Milorada Pupovca i Borisa Miloševića na zagrebačkom Dolcu

“Primitivan i kukavički čin bacanja hrane nastavak je histerije prema predstavnicima srpske nacionalne manjine. Sve nas treba zabrinuti činjenica da nitko nije vidio napadača i nitko nije htio svjedočiti. Zar baš nitko nije bio spreman dati iskaz o tom nemilom događaju. To je najdublji problem. Odsustvo osjećaja i pravljenje da se ništa nije dogodilo gotovo je jednako samo činu napada”, kazala je Jeckov, prenosi dnevnik.hr.

Ivan Vilibor Sinčić (Živi zid) govorio je o “katastrofalnom upravljanju” Hrvatskim šumama

Facebook Komentari