Karamarko o slučaju elitne prostitucije: Brkićeva uloga prema meni nije bila časna, pa ga nemam razloga štititi

Brkić i ja smo se politički i prijateljski razišli, njegova uloga u stranci u odnosu na mene prije dvije godine nije bila časna tako da ga nemam razloga štititi, ali ne vjerujem da je on otkucavao tajne istrage. Do mene kao tadašnjeg ministra unutarnjih poslova nije došao nikakav dokument koji bi upućivao na takvo što – rekao je Večernjem danas Tomislav Karamarko, bivši predsjednik HDZ-a i nekad Brkićev šef u HDZ-u, SOA-i i MUP-u.

Karamarko, kao i Brkić dan ranije, napominje kako bi prethodna SDP-ova Vlada, koja je došla na vlast nakon tadašnje HDZ-ove u kojoj je Karamarko bio ministar, sigurno iskoristila te informacije da su one točne. Osim toga, Karamarko dodaje kako se ovih dana pokazuje da se sve može falsificirati, razni dokumenti, SMS korespondencija i sl., pa poručuje da više ničemu ne vjeruje, odnosno sumnja u autentičnost objavljenih dokumenata, piše Večernji.

Tjednik Nacional, naime, objavio je priču u kojoj optužuje Milijana Brkića, zamjenika predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Sabora, da je 2011. godine otkucao informacije o tajnoj policijskoj istrazi u slučaju lanca prostitucije.

MUP se oglasio o slučaju elitne prostitucije i Nacionalovog teksta kojim se kompromitira Milijana Brkića

Plenković pročitao članak u Nacionalu koji teško optužuje Brkića za curenje informacija kriminalcima: Razgovarat ćemo večeras

Evo što o tekstu u Nacionalu, elitnoj prostituciji i Milijanu Brkiću kažu Ranko Ostojić, Vitomir Bijelić i netko blizak Tomislavu Karamarku

Kako je završio slučaj u kojeg Nacional upliće Milijana Brkića

Vesna Pusić sve zna o elitnoj prostituciji, Milijanu Brkiću i definiciji mafije, pa sve do Pupovca i Donalda Trumpa

Facebook Komentari