Brkić o tekstu, kako kaže, opskurnog lista: Čuo sam da je u pitanju 21 stranica u Nacionalu, toliko nije dobio ni Drug Tito

Sjednica Predsjedništva i Nacionalnoga vijeća HDZ-a održava se od 18 sati u stranačkoj središnjici na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma, a dolazeći u stranku zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić komentirao je navode tjednika Nacional da je svojedobno odavao informacije o policijskim istragama.

“Čuo sam da je u pitanju 21 stranica, toliko nisu pisali ni o Drugu Titu”, rekao je Brkić ispred HDZ-a pri dolasku na sastanak.

Brkić je sve nazvao dezinformacijama opskurnog lista te poručio: “Pitajte DORH što je poduzeo po tom pitanju”.

“Žalosno je da iz državnih institucija i tijela zaduženih za progon takve dezinformacije izlaze van i da hrane hrvatsku javnost, daj Bože da nam je to jedini problem u državi”, zaključio je Brkić.

Premijer Andrej Plenković izjavio je u utorak u Ženevi da je samo nakratko vidio te optužbe te je najavio da će provjeriti o čemu se radi i popodne se sastati s Brkićem prije sastanka Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

“Samo sam nakratko vidio taj članak, nisam se stigao detaljno o tome informirati. Provjerit ću, naravno, i s njim kada dođemo u Zagreb. Meni je to prva vijest i teško mi je u ovom trenutku detaljnije komentirati”, izjavio je u Plenković u Ženevi, gdje je sudjelovao na sastanku u organizaciji Svjetskog gospodarskog foruma o strateškom dijalogu o zapadnom Balkanu.

U međuvremenu, oglasio se MUP, podsjetivši u priopćenju da se u konkretnom slučaju radi o kaznenom djelu prostitucije, odnosno o predmetu koji je pred nadležnim sudom u Zagrebu pravomoćno okončan”. Ali dodaju i “kako je tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja 2011. godine, nadležna ustrojstvena jedinica policije o svim operativno interesantnim saznanjima kojima je raspolagala, a vezano uz kompromitaciju provedbe posebnih dokaznih radnji, još u lipnju navedene godine izvijestila nadležno državno odvjetništvo”, prenosi N1.

MUP se oglasio o slučaju elitne prostitucije i Nacionalovog teksta kojim se kompromitira Milijana Brkića

Plenković pročitao članak u Nacionalu koji teško optužuje Brkića za curenje informacija kriminalcima: Razgovarat ćemo večeras

Kako je završio slučaj u kojeg Nacional upliće Milijana Brkića

Karamarko o slučaju elitne prostitucije: Brkićeva uloga prema meni nije bila časna, pa ga nemam razloga štititi

Vesna Pusić sve zna o elitnoj prostituciji, Milijanu Brkiću i definiciji mafije, pa sve do Pupovca i Donalda Trumpa

Facebook Komentari