Kako je intimno druženje u šumi pošlo po zlu, a priskočila je i policija: Halo, Hitna, pomozite mu, ne znam gdje se nalazimo….

Ilustracija
Ad

Dok je vozilo hitne pomoći jurilo prema lokaciji za koju su pretpostavljali da bi par ondje mogao biti, liječnicima je u pomoć priskočila i policija, koja je na koncu i locirala vozilo.

“Pomozite, muškarcu s kojim sam u automobilu je pozlilo i više nije pri svijesti”, poziv je koji je u subotu oko 22 sata primio djelatnik koprivničke hitne pomoći. Poziv je uputila 59-godišnjakinja, koja je s 49-godišnjim muškarcem bila u automobilu na osami zbog intimnog druženja.

Šokirana žena nije znala objasniti dispečeru hitne gdje se nalaze; rekla je samo: “Stvarno ne znam, negdje smo blizu vode.” Dok je vozilo hitne pomoći jurilo prema lokaciji za koju su pretpostavljali da bi par ondje mogao biti, liječnicima je u pomoć priskočila i policija, koja je na koncu i locirala vozilo.

No nažalost, do dolaska hitne na pravo mjesto muškarac je već preminuo. Neslužbeno se doznaje da je bolovao od dijabetesa te da mu je tijekom druženja naglo pozlilo, piše Podravski list.

Facebook Komentari