VIDEO Samo nekoliko mjeseci nakon teške ozljede koljena Cro Cop se vratio borbama – i pobijedio

Samo nekoliko mjeseci nakon teške ozljede koljena Cro Cop se vratio borbama u omiljenoj mu Saitama Super Areni i slavio protiv Roquea Martineza! Mirko je slavio prekidom u prvoj rundi, nakon što je američkog borcu prokrvarilo čelo od jednog udarca laktom.

Nakon intervencije liječnika meč je prekinut, jer je porezotina bila veća od dopuštene. Cro Cop je tako upisao devetu pobjedu zaredom i 37. u karijeri u 51. meču svoje MMA karijere.

Do prekida je Cro Cop kontrolirao meč i dobro se obranio od jednog pokušaja napada na Martineza, koji je pokušao rušiti našeg borca. Očekivano, Martinez je pokušao u napasti lijevo koljeno Mirka Filipovića, isto ono koje je prije manje od pet mjeseci bilo operirano.

Prije Cro Copa u ringu su bili Bob Sapp i Egipćanin Osunaarashia. Bio je to više šou nego bilo kakva borilačka priredba, u kojem su se obojica boraca odmicali jedan od drugog i nadali se da neće primiti udarac.

U konačnici su kraj borbe jedva dočekali na nogama, teturali su po ringu, a kada se oglasilo konačno zvono Sapp je skočio Osunaarashiju u ruke od sreće jer više ne mora primati udarce.

U jedinoj ženskoj borbi večeri Miyuu Yamamoto je slavila protiv Andy Nguyen sudačkom odlukom nakon tri runde. Japanka je dominirala sve tri runde i u konačnici zasluženo slavila.

U glavnoj borbi večeri Tenshin Nasukawa slavio je sudačkom odlukom protiv Kyoji Horiguchija, piše gol.hr.

Facebook Komentari