Vulić s nostalgijom: Sjećam se dana kad su BBB i Torcida bili zajedno….

Igrači Hajduka sutra će na Poljudu dočekati Dinamo, a povodom prvog ovosezonskog derbija trener Bilih Zoran Vulić obratio se novinarima.

Nismo imali puno vremena, ali jednostavno derbi je i svi smo motivirani i tako ćemo izaći na teren. Dinamo ima 25 igrača, teško ih je pročitati do kraja, možda je protiv Fenera tih optimalnih njihovih 11. Pratili smo ih. Vidjet ćemo hoćemo li ih pročitati, rekao je Vulić.

Svi igrači su na dispoziciji za derbi. Tudor je dobio udarac u gležanj, ali je tu. Said se vraća nakon četiri utakmice suspenzije i dobro je da je tu, dodao je.

Derbi je i motiva nam sigurno ne nedostaje, učinit ćemo sve da utakmicu privedemo kraju onako kako želimo. Želim da igramo hajdučki, moramo dodatno podići agresivnost, imamo pozitivan niz i ako treba “poginut” ćemo da ga nastavimo. Dinamo respektiramo, ali se ne opterećujemo njima, kad je moja momčad prava, nije mi važno tko je s druge strane, zaključio je Vulić pa se prisjetio svojih igračkih dana i derbija protiv Dinama.

Odigrao sam mnoge velike derbije s Dinamom i te utakmice su mi u divnoj uspomeni, posebno ona 1987. na Maksimiru koja je završila 3:3, kada sam Ladiću zabio gol s gotovo 30 metara. Često se sjetim tih velikih derbija, ali povodom događaja zadnjih dana, to radim s tugom i sjetom. Jer u vrijeme utakmica kojih se sjećam vladalo je zajedništvo, BBB i Torcida su bili na istoj strani. A danas, kada vidite što rade, hvata me tuga, iskreno. Nedostaju mi vremena u kojima su Hajduk i Dinamo igrali velike utakmice, u sjajnoj atmosferi, ali bez navijačkih sukoba i neprijateljstava. Tako da evo danas moram povodom ove utakmice govoriti o nečemu što nema veze s nogometom, prisjetio se strateg Hajduka, prenosi HRT.

Facebook Komentari