Marca: Ronaldo ne dolazi u London na dodjelu nagrade za najboljeg svjetskog igrača, to znači da je pobjednik – Luka Modrić!

Večeras na proglašenju najboljeg igrača svijeta sezone 2017./18, FIFA-in The Best, u Londonu neće biti Cristiano Ronaldo. Portugalski internacionalac neće putovati u glavni grad Ujedinjenog kraljevstva, kao što je bilo prvotno planirano, piše španjolska Marca.

Razlog za to je u potpunosti sportski, zbog utakmica koje ima s Juventusom, što znači da niti jedan od njihovih igrača neće putovati u London. Za razliku od zadnji put kada nije došao na dodjelu nagrada UEFA-e u Monacu, Cristiano Ronaldo obavijestio je organizatore.

Očekuje se da će Luka Modrić, baš kao i na tom događaju u kolovozu kada se nije pojavio Ronaldo, dobiti nagradu The Best, a pridružit će mu se i njegovi suigrači iz Reala, Sergio Ramos, Marcelo i Raphael Varane – u FIFA-inom timu godine. Thibaut Courtois bi trebao dobiti Zlatnu rukavicu.

Florentino Perez također će biti nazočan da vidi kako njegov hrvatski veznjak dobiva nagradu i slika se sa suigračima, piše Marca.

FIFA u Londonu okupila izbornike i stručnjake iz gotovo 200 nacionalnih saveza, uključujući Zlatka Dalića; U ponedjeljak navečer dodjela nagrade za najboljeg igrača svijeta, stiže Modrić

Facebook Komentari