24.5 C
Zagreb
Naslovnica Inozemstvo VIDEO U Hrvatskoj su otvarali lift, nekoliko puta iste radove, ali ima...

VIDEO U Hrvatskoj su otvarali lift, nekoliko puta iste radove, ali ima i luđe: U BiH ministar, načelnik i imam svečano otvorili prvi sloj asfalta

”Presijecanjem vrpce u mjesnoj zajednici Mahala kantonalni ministar za prostorno uređenje, promet, komunikacije i zaštitu okoline Fahrudin Brkić, načelnik Općine Breza Munib Zaimović i predsjednik Mjesne zajednice Mahala Omer Dedić izvršili su čin svečanog otvaranja asfaltirane dionice lokalne ceste Breza – Prhinje, dionica R-444 Haldija i prilaz groblju Liješće”, pohvalila se Općina Breza na svojim internetskim stranicama.

”Izgradnja predmetne dionice dužine 880, širine 5,5 metara i pješačke staze duž cijele dionice širine 1 metar započeta je tijekom 2016. godine i odvijala se u tri faze. Izveden je i prilaz prema gradskom groblju Liješće u dužini od 100 metara.

Vrijednost radova iznosi 490.414 konvertibilnih maraka. Iz budžeta Općine Breza izdvojeno je 387.414 KM, dok su 103.000 KM sredstva firme Termo-beton Breza. Radove je izvodila firma AME d.o.o., a stručno-tehnički nadzor je obavila tvrtka Arting d.o.o. Sarajevo.

Načelnik Općine Breza je, između ostalog, rekao da je ovaj projekt od velikog značaja za sve mještane, ali i za sve one koji gravitiraju prema ovoj putnoj komunikaciji”, navode.

Činu otvaranja prisustvovao je i imam lokalne džamije Amir-ef. Mukaća. Za sada nije poznato kada će radovi na cesti biti završeni, piše Oslobođenje.

Najnovije

Još iz rubrike