Grbin na skidanju glave Bernardiću: Nakon 4,5 sata mogu reći da ovo više nema nikakvog smisla

Ad

Nakon 4,5 sata mogu reći da ovo više nema nikakvog smisla, nekoliko puta smo inzistirali da pokušamo izaći s nekim zaključcima, ali to nije bilo moguće, komentirao je Grbin novinarima, prenosi N1.

Predsjednik stranke došao je s idejom da ga se izabere za predsjednika Kluba saborskih zastupnika SDP-a, ali se iskristaliziralo da nema potporu, kazao je.

Rezultat je ništa, zavlačenje, gubljenje vremena i nakon ovog sastanka pitam se što sam ovdje radio 4,5 sata, poručio je SDP-ov saborski zastupnik.

Pokušali smo i s kompromisom da se raspišemo referendum na kojemu će članovi stranke koji su ga izabrali za predsjednika odlučiti žele li da stranka i dalje ide ovim smjerom, istaknuo je Grbin.

Poslali smo poruku da se zbroje i da probamo još jednom razgovarati, kazao je i zaključio da je ovo za ozbiljne ljude vrijeđanje zdrave pameti.

Klub zastupnika se prije ili kasnije mora sastati, a mi danas nismo niti minute posvetili aktualnom prijepodnevu i kako ćemo napadati katastrofalnu politiku HDZ-a, istaknuo je Grbin, koji smatra da bi se oko Kluba trebali sastati sutra kao nekakav zadnji rok.

Ako Predsjedništvo neće sudjelovati i kreirati politiku u Saboru i javnosti, morat će to zastupnici, naglasio je Grbin i poručio da iz stranke ne kane izaći, nego će zastupati one koji su ih izabrali: “Nema nitko od nas pravo na izlazak”, zaključio je.

17:00 Načelnik općine Tisno Ivan Klarin, koji je saborski mandat stavio u mirovanje prošlog ljeta zbog obaveza u općini, a s funkcije predsjednika Županijske organizacije SDP-a Šibensko-kninske županije odstupio je kad je Davor Bernardić izabran za predsjednika stranke, najavio je mogućnost aktiviranja saborskog mandata.

“Ako se danas mojim kolegama u Klubu zastupnika SDP-a koji ne žele Bernardića za predsjednika tog kluba bude prijetilo ili sankcioniralo na bilo koji način, aktivirat ću saborski mandat i biti zajedno s njima”, rekao je Klarin za ŠibenikIN.

Vrhunac drame u SDP-u, Bernardić ultimatumom kupio vrijeme: Ako ne mogu ja, nećeš ni ti

Facebook Komentari