VIDEO Previše promila, neiskustvo, loš stari automobil, još jedan mladi život manje

Davor Grčić, 23-godišnjak iz Virja poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 3.05 sati na Podravskoj magistrali između Kloštra Podravskog i Pitomače.

Do nesreće je došlo kad je vozač ford escorta, 18-godišnjak iz Kalinovca zahvatio bankinu i sletio s ceste u putni jarak. S njim u autu bili su i Davor Grčić te dva 18-godišnjaka. Slijetanje je bilo kobno za 23-godišnjeg Virovca koji je preminuo na mjestu nesreće, dok su dva 18-godišnjaka lakše ozlijeđena i odmah su prevezena u koprivničku bolnicu. Vozač je samo lakše ozlijeđen i njemu nije bila potrebna liječnička pomoć. Kako doznaje podravski.hr, mladi vozač kasnije je napuhao čak 1,78 promila alkohola.

U tijeku je policijski očevid nakon kojeg će biti poznati sve detalji tragične prometne nesreće. Obitelj i prijatelji Davora Grčića s nevjericom i šokom primili su vijest o tragediji.

– Jučer smo bili na piću i ne mogu vjerovati da ga više nikad neću vidjeti. Rekao je da navečer ide u disco u Pitomaču s prijateljem iz Kalinovca, a huda sudbina učinila je svoje i sad smo ga zauvijek izgubili – jecajući za podravski.hr kaže prijatelj preminulog Davora Grčića.

Facebook Komentari