Texas- Vukomerec: Policija traži tipa koji je pucao iz kalašnjikova, nekoliko puta je mijenjao prezime, a sada je možda već u BiH….

Nakon pucnjave koja se dogodila na zagrebačkom Vukomercu policija je raspisala internu tjeralicu za Senadom Ahmetovićem (34). Sumnja se da je on pucao iz kalašnjikova u vatrenom obračunu koji se dogodio u srijedu navečer.

Moguće je da je Senad pobjegao u BiH čiji je državljanin, a kako neslužbeno doznaju 24 sata, on je do sada već nekoliko puta legalno mijenjao prezime.

Senad je zet preminulog Šerifa Zahirovića (60), a do sada se prezivao Mujkić, Bajrić i Zahirović.

Policiji je poznat po debelom dosjeu, nizu teških kaznenih djela, od krađa, nasilja, nanošenja tjelesnih ozljeda. Policajci su upozoreni da je opasan i naoružan, pišu 24 sata.

Policija je priopćila

12. rujna oko 19 sati, na Peščenici u Porečkoj ulici, nekoliko se osoba u osobnim automobilima porsche cayenne i renault scenic dovezlo do obiteljske kuće te su nakon kraćeg verbalnog sukoba zapucali iz vatrenog oružja prema kući. Potom je iz kuće zapucano prema osobnim automobilima. U događaju je oštećena kuća i sedam osobnih automobila, a dojava o ozlijeđenim osobama zasad nije bilo. U službene prostorije na kriminalističko istraživanje zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom dovedeno je 19 osoba te se nastavlja istraživanje u cilju utvrđivanja eventualnih drugih kaznenih djela.

Texas kod škole u zagrebačkom kvartu Vukomerec: Propucano sedam auta, privedeno sedam osoba, ispaljeno najmanje 30 metaka u blizini škole, djeca bježala….

Bandić nakon što je izviždan i napadnut u Vukomercu: Par pijanaca je došlo, krvavih očiju, kao dželati…Izabrali su krivu metu

Facebook Komentari