HRT-ov sportski komentator Drago Ćosić dobio je redovni otkaz zbog ulaznica za SP u Rusiji

HRT-ov sportski komentator Drago Ćosić dobio je redovni otkaz – potvrdio je za Večernji list njegov odvjetnik Mate Matić i dodaje:

– Sada ćemo pokrenuti radni spor, a to želi i Drago da se sve na sudu razriješi. Drago nije uzeo ni jednu kunu i to želi dokazati na sudu. Ćosićev odvjetnik izjavio je kako ga je Drago o otkazu obavijestio SMS porukom. Otkaz ne podrazumijeva nikakvu otpremninu, ali Matić je najavio borbu na sudu.

Prošlog je tjedna u javnost isplivala afera u kojoj su se na oglasniku našle ulaznice za finalnu utakmicu Svjetskog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske.

Prodavale su se za 18.500 eura, a prema serijskom broju istraga je dovela do HRT-a, koja je četiri takve VIP ulaznice dobila. Ćosić je navodno obavijestio Fifu da su ulaznice na oglasniku, a i vodstvo HRT-a o mogućem problemu.

Ulaznice su stopirane i nisu prodane. S HRT-a su obavijestili DORH, koji je prijavu proslijedio Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. A jesu li djelatnici HRT-a počinili kazneno djelo pokušajem preprodaje ulaznica koje nisu bile njihove pokazat će istraga, piše Večernji.

Veliki skandal na Prisavlju: Je li Drago Ćosić u Rusiji švercao karte za finale SP-a po 20 tisuća eura komad, a nitko nije znao da ih je u ime javne televizije tražio – 40?

Facebook Komentari