Strašna prometna, motociklist bježao policiji pa se zabio u automobil

Strašna prometna nesreća u utorak na ‘servisnoj cesti’, Ulici Ivana Česmičkog koja vodi prema industrijskoj zoni Danica u Koprivnici, motociklist je zadobio po život opasne ozljede i liječnici trenutačno mu se u bolnici bore za život. Bio je bez svijesti kad su ga prebacili u vozilo hitne pomoći, piše podravski.hr.

Neslužbeno, do nesreće je došlo kad je motociklist prestizao kamion, a sa sporedne ceste odjednom se pojavio automobil. Motociklist je naglo zakočio, izgubio kontrolu i pao na asfalt te udario u automobil.

– Mislim da je motociklist bježao policijskom presretaču i vozio velikom brzinom – ispričao je očevidac nesreće koji je bio šokiran viđenim prizorom.

Vozačica automobila u koji se zaletio motociklist također je u teškom šoku nakon nesreće

– Vidjela sam kamion i skrenula na glavnu cestu. U tom času odjednom se velikom brzinom stvorio motocikl. Bilo je užasno, nisam mogla ništa učiniti – rekla nam je vozačica koja se tresla od šoka.

– Pacijent je na obradi i definitivno je vitalno ugrožen. U ovome trenutku rade se pripreme da se zbrine u ustanovi višega ranga, odnosno neku od zagrebačkih klinika – izjavio je sinoć dr. Mato Devčić, ravnatelj Opće bolnice u Koprivnici, piše podravski.hr.

U međuvremenu motorist je prebačen u Zagreb, ima lomove kralježnice i udova.

Jučer, 11. rujna, oko 14.55 sati u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkog sudarili su se motocikl i osobni automobil. Vozač motocikla je ozlijeđen i prevezen u koprivničku bolnicu. Zbog upravljanja motociklom bez registarske pločice prethodno su ga pokušali zaustaviti policijski službenici na Križevačkoj cesti, na što se oglušio i velikom brzinom udaljio u pravcu raskrižja Zagrebačke i Varaždinske ceste čineći niz prometnih prekršaja, gdje je, unatoč crvenom svjetlu semafora, nastavio vožnju u pravcu Ulice Ivana Česmičkog”, priopćila je jutros policija.

Facebook Komentari