Lovren: Stanite malo i razmislite (ako imate uopće mozga) prije nego što krenete pljuvati kao i inače sto znate dragi mediji

Ad

Kao što to obično biva nakon teških poraza, mediji nemaju milosti prema momčadi koja izgubi 6:0. Hrvati često znaju biti “svjetski prvaci” u hvaljenju, te idućeg dana kritiziranju svojih reprezentacija i momčadi. Svjestan je toga i pouzdani hrvatski stoper Dejan Lovren, koji je odmaj nakon utakmice stao u obranu naših reprezentativaca.

“Težak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite (ako imate uopće mozga) prije nego što krenete pljuvati kao i inače sto znate dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba tražiti krivca. Zajedno smo pobjeđivali sve do sada, pa ćemo zajedno i gubiti. Ne smijemo potonuti i ne želim da se zaboravi sve ono lijepo što smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu! Mi kakav jesmo narod odmah pljuvačka na najjače, zato i nećemo nikada napredovati sa takvim stavom (odnosi se to na medije). Momci glavu gore, sljedeća utakmica je novo dokazivanje, zaboravimo na ovo što prije, jednostavno je… loša večer”, napisao je Dejan Lovren na svom Instagram profilu.

I u pravu je. Bila je to loša večer iz koje treba izvući pouku i napraviti sve da se ona ne ponovi. Bolje da se ovakva večer dogodila sada, nego recimo prije tri mjeseca na otvaranju Svjetskog prvenstva u Rusiji.

View this post on Instagram

Tezak poraz, boli sigurno, ali stanite malo i razmislite(ako imate uopce mozga) prije nego sto krenete pljuvat kao i inace sto znate dragi mediji. U ovakvim situacijama ne treba traziti krivca, zajedno smo pobjedjivali sve do sada, pa cemo zajedno i gubiti. Ne smijemo potonuti i ne zelim da se zaboravi sve ono lijepo sto smo ostvarili na Svjetskom prvenstvu! Mi kakav jesmo narod odmah pljuvacka na najjace, zato i necemo nikad napredovat sa takvim stavom(odnosi se to na medije). Momci glavu gore, sljedeca utakmica je novo dokazivanje, zaboravimo na ovo sto prije, jednostavno j..beno losa vecer ? #iznadsvihhrvatska?? ❤️

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Facebook Komentari