VIDEO Poznatog austrijskog novinara izbacili sa sastanka Alexandera Van der Bellena s Kolindom Grabar-Kitarović: Ovo je policijska država!

Autrijski novinar izbačen je nakon što se ‘neovlašteno’ provukao na sastanak austrijskog predsjednika Alexandera Van der Bellena s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Novinar je izbačen u utorak prijepodne, a njegova je reakcija bilo vikanje kako su to “policijske metode” te da je “Hrvatska policijska država”.

Kako doznaje dnevnik.hr, radi se o Kurtu Seinitzu, poznatom novinaru Kronenzeitunga – najvećeg dnevnog lista u Austriji. Seinitz inače prati rad kancelara Kurtza.

“Incident u Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK)! Austrijski novinar izbačen iz prostorije jer je neovlašteno ušao na sastanak gdje su bili Kolinda Grabar-Kitarović i austrijski predsjednik. Vikao na sav glas da su ovo policijske metode i da je Hrvatska policijska država”, tvitnula je Sabina Tandara Knezović, novinarka Dnevnika Nove TV.

Alexander Van der Bellen i Kolinda Grabar-Kitarović: Jedna od iznimno bitnih tema između Hrvatske i Austrije je i suradnja u energetskom sektoru

Facebook Komentari