Mali Sloba reagirao na izjavu Predsjednice RH: Vratite prvo Srbe u Knin, pa onda pričajte o srbijanskom predsjedniku

Ad

Ministar vanjskih poslova Srbija Ivica Dačić reagirao je danas na izjavu Predsjednice Kolinde Grabar Kitarović povodom govora Aleksandra Vučića u Kosovskoj Mitrovici.

“Kitarović prvo neka odgovori na pitanje kako Hrvati čine većinu u Kninu, kada je po popisu iz 1991. godine tamo živjelo 37.888 Srba i samo 3.886 Hrvata”, rekao je danas ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić.

Kako je u reagiranju na izjavu Predsjednice rekao Dačić, dvadeset godina nakon Oluje “tamo živi 11.612 Hrvata i samo 3.555 Srba”

“Što je to ako nije etničko čišćenje? Vratite prvo Srbe u Knin, pa onda pričajte o srbijanskom predsjedniku”, poručio je šef srpske diplomacije, javlja B92.

Podsjetimo Predsjednica je danas poručila kako joj Vučić neće nametati teme kojima će se baviti dok su iz Vlade Vučićev govor ocijenili kao “jalovu i promašenu provokaciju”.

Evo što Predsjednica RH kaže na Vučićev govor na Kosovu

Vlada RH je reagirala na Vučićev kosovski govor

Vučićevo zveckanje s Kosova: Milošević je najveći lider u povijesti Srbije; Srbi su ginuli za Knin, za Sarajevo i za Prištinu. U Kninu se danas vijori šahovnica koje tamo nikada nije bilo

Facebook Komentari