Još jedna stravična nesreća u Zagrebu: Udario u auto, nastavio voziti u krivom smjeru, udario u drugi auto i nastavio bježati pješice

U zagrebačkim Gajnicama se dogodila stravična prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila, pri čemu je teško ozlijeđen vozač automobila koji je završio na krovu. Prebačen je u teškom stanju u bolnicu Sestara milosrdnica.

Prema izjavama očevidaca, automobil Opel Astra bosanskohercegovačkih registarskih oznaka najprije je kod Centra Ivan Vučetić skrivio prometnu nesreću u kojoj je sudjelovalo još jedno vozilo. Potom je nastavio voziti u suprotnom smjeru, kršeći prometna pravila, te se na raskrižju Aleje Bologne i ulice Medpotoki sudario s automobilom koji se regularno uključivao na glavnu prometnicu. Vozač Opela Astre potom je izašao iz automobila i krenuo bježati.

Automobil u kojega se zabio uništen je, a vozač je u teškom stanju.

Jedan od sudionika nesreća, kao kolateralna žrtva, je i vozilo Ubera. On se kretao krajnjom lijevom trakom u smjeru zapada kada je u njegov bočni lijevio dio naletjelo goruće vozilo koje se zaustavilo na travnatom dijelu i okrenulo na krov.

Policija još uvijelk utvrđuje točne okolnosti nesreće, koje će biti poznate nakon očevida, prenosi Jutarnji.

Sada je jasnije zašto je vozač BiH Astre izazvao potpuni kaos na Aleji Bologne, bio je napušen, pa je malo zabrijao, a nakon kaosa je odsprintao više od kilometra

Facebook Komentari