Köthen: Novi slučaj koji će uzdrmati Njemačku, Afganistanci nasmrt pretukli mladog Nijemca

Novi slučaj koji će uzdrmati Njemačku, Afganistanci su u subotu kasno navečer Köthenu nasmrt pretukli mladog Nijemca, javlja Bild.

Kasno u subotu navečer, jedan mladi Nijemac (22) bio je tako ozbiljno ozlijeđen nakon sraza s grupom Afganistananaca u Köthenu – da je umro, piše Bild.

Uhićena su dvojica navodnih počinitelja, Afganistanci, priopćili su u nedjelju policija i tužitelji.

Prema podacima BILD-a, osumnjičenici su ranije bili s drugim zemljacima i jednom Njemicom na igralištu i tamo se svađali.

No, tu su se našla i dvojica Nijemaca, pa je situacija eskalirala, piše Bild.

Došlo je do sukoba, a kao rezultat jedan od dvojice Nijemaca bio je toliko ozlijeđen da je umro ubrzo nakon toga u bolnici.

Uzrok smrti bio je krvarenje mozga, rečeno je.

“Informativni razgovori se nastavljaju”, izjavio je glasnogovornik glavnog državnog odvjetnika Naumburga. “Povod i specifične okolnosti događaja još nisu poznati.”

U nedjelju u Dessau-Roßlau, blizu mjesta zločina, održava se Konvencija AfD-a. U blizini golf igrališta savez “Dessau-Nazifrei” najavio je prosvjedni skup.

VIDEO Chemnitz: Desni prosvjednici nosili su slike ljudi koje su ubili migranti, lijevi protuprosvjednici pokušali su spriječiti skup; Bilanca – 11 ozlijeđenih, 25 prekršajnih prijava

Nijemci nezadovoljni politikom Angele Merkel

Njemačka je u šoku zbog novog slučaja s migrantima – i pravosuđe je nemoćno: Afganistanac na izletu (11) silovao godinu mlađeg školskog kolegu

Facebook Komentari