Nova napadačka uzdanica Vatrenih, Santini: Mandžukića će teško bilo tko naslijediti; Nama mnogo znači što je Modrić uopće u istom autobusu s nama

Reprezentativni napadač Ivan Santini podijelio je svoja razmišljanja drugog dana priprema Vatrenih u Portugalu.

Motivirano u nove izazove
“Nema se što čekati, još vlada euforija od Svjetskog prvenstva i svi željni igrati u hrvatskom dresu. Iza nas je težak vikend pa smo odradili jedan lakši uvodni trening prvog dana okupljanja. Mi novi igrači nemamo se od čega opuštati, silno smo motivirani, želimo pokazati da smo zasluženo pozvani i tu smo da damo sve od sebe”

Europski prvak uoči Lige nacija
“Liga nacija je odlična stvar, puno bolja od prijateljskih utakmica, a igrat ćemo protiv dobrih momčadi. Bit će to atraktivnije i za navijače. Portugal je tehnički dobar, očekujem da će igrati otvoreno. Dobra su momčad i nikome nije lako protiv njih”

Izvrsna forma u Belgiji i dojam sa SP-a
“Dobro sam se prilagodio Belgiji, imao sam tri godine ranijeg iskustva i nadam se da ću tako i nastaviti. Očito našim nogometašima odgovara što ima mnogo naših ljudi u Belgiji, a i način života je odličan. U Belgiji su u finalu SP-a također navijali za nas, pogotovo nakon što su nadigrali Francuze u polufinalu, a izgubili. I kod njih je bila euforija zbog bronce, ali ne kao u Hrvatskoj. Gledati finale bio je najljepši osjećaj u mom životu. Bilo je ludo vidjeti toliko razdraganih hrvatskih navijača”

Mandžukić i Modrić
“Mandžukića će teško bilo tko naslijediti, a ja ću dati sve od sebe. O značaju Modrića ne treba ni pričati, nama mnogo znači što je uopće u istom autobusu s nama. Ima motiva, želje i gladi nakon svega što je osvojio, velika je inspiracija svima koji dolaze”

Fenomenalni Santini uraganski krenuo u Anderlechtu: Dva kola – dva hat-tricka!

Facebook Komentari