Bačić: Oni koji u oporbi predbacuju da ima ili nema većine, mole Boga da ima većine jer jedino HDZ-u odgovaraju izbori

Ad

Predsjednik saborskog Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić ranije je napustio sastanak vladajuće većine u Banskim dvorima te kazao kako je vladajuća većina u Saboru stabilna.

“Na sastanku se govori o nastavku zasjedanja Sabora, a premijer je upoznao partnere sa stanjem u Vladi”, kazao je Bačić i dodao da se radi o uobičajenom sastanku vladajuće većine i pripremi za sjednicu Sabora.

“Većina je stabilna, svi su se partneri izjasnili da podržavaju Vladu”, kazao je Bačić i dodao da se razgovaralo o svim temama koje su na dnevnom redu. Rekao je da bi se do sjednice Vlade u Puli trebalo razriješiti pitanje Uljanika te dodao da se o izručenju Ivice Todorića Hrvatskoj nije raspravljalo jer je to pitanje “u rukama pravosuđa”.

Potvrdio je da se na sastanku razgovaralo i o mirovinskoj te poreznoj reformi.

“Vladajuća većina ima 77 ruku i već nekoliko mjeseci s tolikim brojem zastupnika nije bilo problema. Oni koji u oporbi predbacuju da ima ili nema većine, mole Boga da ima većine jer jedino HDZ-u odgovaraju izbori. Vladajuća većina je stabilna”, kazao je Bačić i dodao kako će biti “dovoljno ruku u Saboru kad god bude glasovanje”, prenosi N1.

I drugi partneri kasnije su rekli da je većina stabilna.

Jandroković: Ako se netko razboli nećemo glasovat

Čačić objasnio osnove: Tko kaže da Plenković uopće treba imati 76 ruku da bi vladao

Facebook Komentari