Evo što Plenković kaže na Todorićeve tvrdnje da je na čelu državne mafije koja mu je otela Agrokor

Premijer Andrej Plenković u posjetu je Dubrovniku gdje se sastao se s gradonačelnikom Matom Frankovićem, županom Nikolom Dobroslavićem te gradonačelnicima i načelnicima iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Nakon sastanka premijer nije želio komentirati jučerašnji intervjuu s Ivicom Todorićem u Dnevniku Nove TV. Na pitanje reporterke Nove TV Paule Klaić Saulačić kako komentira Todorićeve tvrdnje da je na sastanku u Vladi dočekan kao mafija premijer je odlučno poručio: “Nemam komentara”.

Ivica Todorić je u velikom intervjuu za Dnevnik Nove TV na pitanje reportera Mislava Bage opisao kako je izgledao sastanak s vrhom državne vlasti u Banskim dvorima, u osvit krize u Agrokoru.

” Prvi put dolazim tim ljudima, a primaju me k’o mafija. Razumijete. I onda sam bio na tom sastanku, to vam je izgledalo ovako: da se na primjer u jednom trenutku uključio Petrov”, kazao je Todorić. Više pročitajte ovdje.

Nije mogao izbjeći ni pitanja vezana uz pobunu ličkih HDZ-ovaca. Na pitanje što će učiniti ako se Milinović vrati u Sabor i uskrati mu potporu, premijer je kazao kako nema problema ni s jednim scenarijem.

Komentiravši lokalne teme, premijer Andrej Plenković kazao je kako je prometna povezanost uvijek aktualna tema u D-N županiji te da će gradnja Pelješkog mosta ostati najvažniji strateški projekt Hrvatske nakon ulaska u EU.

Župan Nikola Dobroslavić nakon sastanka s premijerom je pak kazao je kako se razgovaralo o daljnjem prometnom povezivanju županije nakon izgradnje Pelješkog mosta.

Gradonačelnik Mato Franković zahvalio je premijeru na potpisivanju ugovora „Nabava autobusa za Libertas – Dubrovnik d.o.o.

Premijer je naime tijekom posjeta Dubrovniku obišao radove na projektu „Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika“ te je prisustvovao potpisivanju Ugovora „Nabava autobusa za Libertas – Dubrovnik d.o.o.“, kojeg je potpisala državna tajnica u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Nikolina Brnjac, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU Tomislav Petric i direktor društva Libertas – Dubrovnik d.o.o. Ante Vojvodić, piše dnevnik.hr.

Todorić Bagi objasnio tko ga financira u Londonu, kaže da ga je uništila državna mafija: Kad sam došao na tajni sastanak i kad sam tamo vidio Zdravka Marića, smračilo mi se

Facebook Komentari