Orlovi rano lete, pa izlete: Kuščević najavio najstrožu kaznu za kolovođe autobus revolucije iz Like

Ministar uprave Lovro Kuščević najavio je prije sjednice Vlade RH najstrožu kaznu za kolovođe autobus revolucije iz Like.

Nakon jučerašnje višesatne ‘okupacije’ središnjice HDZ-a u Zagrebu, sukob Darka Milinovića i ličkih HDZ-ovaca s dijelom vrha stranke se nastavlja. Oštro je danas reagirao politički tajnik HDZ-a Lovro Kuščević
‘Ja bih to opisao s izrekom – Martin u Zagreb, Martin iz Zagreba. Naši prijatelji iz Like su došli u stranku, što mogu svi članovi stranke, a što su napravili organizatori, Darko Milinović i Milan Kolić, je sramotno manipuliranje s članstvom HDZ-a. To je točan primjer kako se ne smije ponašati i što se ne smije. To pokazuje da ne poznaju demokraciju i da se brinu samo za osobne fotelje’, poručio je Kuščević uoči sjednice Vlade, prenosi N1.

Politički tajnik HDZ-a nada se da će Milinovića i Kolića sustići sankcije. ‘Očekujem što je moguće prije i najstrože sankcije’, kazao je.
Upitan o mogućnosti izbacivanja iz stranke, Kuščević je rekao da bi digao ruku za najstrožu sankciju, javlja Tportal.
Podsjetimo, Darko Milinović jučer je sa 200 svojih pristaša stigao u središnjicu HDZ-a u Zagrebu. Tražio je da se objasni kada će se održati unutarstranački izbori u Gospiću, koji su već treći put odgođeni.
Iako je prvo rečeno da ličke HDZ-ovce neće nitko primiti, ipak se pojavila stranačka delegacija predvođena Karlom Resslerom. Međutim do sastanka na kraju nije došlo jer se ‘nisu stvorili uvjeti.’ Pregovarači su napustili središnjicu, ali ne i lički HDZ-ovci koji su odlučili ne otići dok im se ne jamči datum izbora u ličko-senjskom HDZ-u.

Pobunjenici iz Like autobusima stižu u centralu HDZ-a: Dolazimo vidjeti što se događa

Milinovićevi Ličani stigli na miting u centralu, protukandidat Kustić o prijetnjama koje su odgodile izbore, šarafima na kotačima i ostalim HDZ-ovim situacijama

Share This Article