Još se ne zna uzrok tragične prometne nakon koje je dvoje djece na početku života ostalo samo

Policija još uvijek ne zna što je razlog teškoj prometnoj nesreći koja se jučer dogodila u mjestu Vukova Gorica i nakon koje su mladi roditelji otišli u smrt, ostavivši za sobom dvoje male djece.

U strašnoj nesreći poginuli su Duško i Andreja iz Vrbovskog, a njihova kći koja je s njima bila u automobilu, teško je ozlijeđena. Nesretni ljudi vozili su iz smjera Gorskog kotara prema Karlovcu gdje ih je čekao sin koji se vraćao s mora. U 13,35 sati na ravnom dijelu ceste nakon Vukove Gorice zauvijek su ugašeni roditeljski životi, a sestra i brat na početku svojih života ostali su bez mame i tate.

Ono što se zna jest da je vozač automobila riječkih registracija sletio izvan kolnika, a razlozi se još uvijek utvrđuju. Nesretna djevojčica koja je zadobila teške ozljede noge nakon nesreće je ispričala da je jedan automobil išao iz suprotnog smjera, da je na cesti bio i drugi zeleni, manji auto, te kombi, no što se točno dogodilo, još uvijek ostaje nepoznanica.

Smrt Duška i Andreje zavila je u crno Vrbovsko, a njihovi prijatelji opisuju ih kao dobre i vrijedne ljude. Duško je bio vatrogasac i spašavao je živote, vrijedan kolega, mirne ruke i uvijek staložen, kažu njihovi prijatelji, dok je Andreja radila u MUP-u i također bila vrijedna i marljiva osoba, piše Radio Mrežnica.

Prometna nesreća kod Vukove Gorice, poginuli supružnici, dijete ozlijeđeno

Facebook Komentari