Raskol u Udruzi Franak: Smajo suspendiran, evo što kaže na to

Kako je nažalost sad već izašlo u medije, obavještavam prijatelje da sam prije gotovo mjesec dana suspendiran iz Udruge Franak, objavio je Denis Smajo na svom fb-u uz fotografiju teksta u Večernjem listu.

Skrivao sam koliko sam mogao, jer nisam htio da se radi šteta ugledu Udruge Franak, iako možda nisam trebao, jer ovakve stvari nakon svega nisam zaslužio.

Samo da znate, problem je očito isključivo u meni. Jer neću nikada šutjeti na sukobe interesa i na iskorištavanje situacije od strane pojedinaca. Problem je i u mojim roditeljima koji su me odgojili ovako da nikada ne šutim na nečasne stvari.

Suspendiran sam iz razloga što sam prozvao za sukob interesa neke pojedince iz udruge. Suspendiran sam jer našem saborskom zastupniku prigovaram što se osim financijskim, bavi i svjetonazorskim i ideološkim temama, a za što smo se prije njegove kandidature dogovorili da to neće nikada raditi. Suspendiran sam zato jer sam pitao za detaljno financijsko poslovanje udruge i Snage. Sve ostalo su izlike, na koje nemojte nasjedati. Moj posao je bio da idem na sastanke, i to je sve uvijek bilo transparentno i uspješno. Toliko za sada o tome.

Nakon svih uspjeha, nekad mora biti i poraza. Ovo je jedan od mojih najvećih poraza, jer sam dopustio da vjerujem nekim ljudima koji su mi na kraju zabili nož u leđa, napisao je Smajo.

Share This Article