Petrov: Sad vidimo da su o Agrokoru lagali i javnosti i Saboru

Ad

Šef Mosta Božo Petrov i bivši ministar gospodarstva u Vukovaru su komentirali zadnja događanja vezano za iskaz USKOK-u bivše ministrice gospodarstva i bivše potpredsjednice Vlade Martine Dalić, kao i iskaze Ante Ramljaka i Zorana Besaka, a koje je objavila N1 N1 televizija.

“Što reći kad najprije imate jedan dopis od ministra upućen u Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, pa potom promijenite iskaz, a sada taj isti ministar kada ga pitate je li lagao kaže ‘teško pitanje’.

“Mislim da je to pitanje koliko su iskreni, zašto ne žele saborsko Povjerenstvo”, kazao je Petrov.

“Sad vidimo da su lagali, ne samo javnosti već i u Saboru, da na saborskom odboru nisu iznijeli istinu”, kazao je Panenić.

“Hrvastki narod zaslužje istinu. Svakako bi im preporučio da u svoje slobodno vrijeme posjete vukovarsku bolnicu i memorijalni centar i da onda isto kamenih lica izađu pred jevnost i pokušaju lagati”, kazao je Petrov.

“Oni trebaju od RH nešto napraviti, ako ne znaju, trebaju odstupiti”, zaključio je šef Mosta.

Plenković o Grupi Borg, USKOK-u i transkriptima: Ako hoćete igrati igru nekih strančica koje više sliče na klaune nego stranke, vi se igrajte, ja za to nemam vremena

Nataša Novaković čita transkripte objavljene u medijima: Povjerenstvo će razmatrati pokretanje postupka protiv Marića

MOST-ov igrač Besak na USKOK-u otkrio kolika je bila uloga Zdravka Marića u posredovanju informacija iz Agrokora

Cijeli iskaz Martine Dalić na USKOK-u: Sve o Grupi Borg, noćnim sastancima s Todorićem, koliko su Plenković i Marić znali

Facebook Komentari