Bjelica i Oršić: Bilo bi lijepo da Maksimir bude pun, treba nam podrška navijača

Nakon susreta u Bernu gdje je Dinamo izborio 1:1 remi protiv Young Boysa, Mislav Oršić je izjavio:

– Utakmica je bila dosta teška. Primili smo gol odmah na početku i to je usmjerilo susret. Nismo imali neke šanse u prvom dijelu. U drugom nam je bilo puno lakše, izjednačili smo i ostvarili pozitivan rezultat. U uzvratu igramo doma, pred našim navijačima, nadamo se dobrom rezultatu i prolazu u Ligu prvaka. Mislim da smo svi zadovoljni pozitivnim rezultatom u Bernu. Sretan sam naravno i zbog svog pogotka. Bilo bi lijepo da Maksimir bude pun, treba nam podrška navijača – rekao je strijelac izjednačujućeg pogotka za Dinamo.

Trener Dinama Nenad Bjelica izrazio je zadovoljstvo utakmicom u razgovoru za HRT odmah po završetku susreta i 1:1 remija s Young Boysima.

– U Beer-Shevi je bilo slično, na poluvremenu smo obavili dobar razgovor s dečkima. Momčad ima karakter. Birali smo igrače s karakterom i mislimo da to imaju – istaknuo je Bjelica pa dodao: – U drugom poluvremenu je bilo dosta školske kontre, ali nažalost nismo zabili. Zadovoljan sam ovim rezultatom. Nadam se velikoj podršci naših navijača i punom Maksimiru.

Što Dinamo treba promijeniti za uzvrat?

– Imali smo problema s dugim loptama. Dinamo može bolje i nadam se da će biti još bolji u uzvratu – zaključio je Bjelica u razgovoru s Dragom Ćosićem za HRT.

VIDEO Dinamo izvrsno odigrao protiv Young Boysa, ima aktivan rezultat

Share This Article