Zabrinjavajuće vijesti iz Italije, Vatreni privremeno prekida karijeru zbog problema sa srcem

Zabrinjavajuće vijesti dolaze iz Italije – Ivan Strinić privremeno prekida karijeru zbog problema sa srcem.

Rutinski pregled hrvatskog reprezentativca pokazao je hipertrofiju srčanog mišića, objavio je Milan na svojim stranicama.

“Tijekom pregleda koji naši igrači moraju proći svakih šest mjeseci, otkriveno je kako Ivan Strinić ima hipertrofiju srca i mora obaviti dodatne pretrage. Iz tog razloga neće trenirati niti se naprezati dok pretrage ne budu obavljene”, objavili su iz Milana, prenosi vecernji.hr.

Strinić će karijeru prekinuti kako bi se obavile dodatne pretrage pa će se nakon toga donijeti konačna odluka. – Nema razloga za brigu, ništa se posebno ne događa. Odmarat ću desetak dana, ponoviti pretrage, ali liječnici vjeruju da bih, najkasnije kroz mjesec dana, trebao biti spreman igrati. Zbog svega što se događa u svijetu nogometa, liječnici su jednostavno jako oprezni i zato su možda preporučili veće mjere opreza od onoga što je stvarno potrebno. Na svu sreću, odmor će mi dobro doći i da zaliječim ozljedu tetive – rekao je Strinić za 24sata.

Strinić je ovoga ljeta potpisao za Milan. Stigao je kao slobodan igrač, a ranije je igrao u Sampdoriji, Napoliju, Dnipru i Hajduku.

– Radi se o dijagnozi i slučaju kakvih smo već u nogometu imali. Mirovanje od sportskih aktivnosti je odgovarajuća mjera predostrožnosti te će nakon nekoliko tjedana mirovanja biti ponovljen pregled na kojem očekujemo vidjeti pozitivnu reakciju srčanog mišića. Naravno da ćemo situaciju dalje pažljivo pratiti i da će Ivan pritom imati skrb vrhunskih specijalista za ovakva pitanja jer nam je njegovo zdravlje na prvom mjestu – izjavio je liječnik hrvatske reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević.

Facebook Komentari