VIDEO Strava na ipsilonu: Jedan poginuli, dvije osobe ozlijeđene

Jutros, nešto prije 8 sati, na dionici Cerovlje-Lupoglav na Istarskom ipsilonu vozač (44) automobila beogradskih registarskih oznaka poginuo je u prometnoj nesreći.

U nesreći su sudjelovala još 2 vozila, osobni automobil BiH registarskih oznaka i manje teretno vozilo varaždinskih tablica, a lakše su ozlijeđene dvije osobe. Još nije poznato što je uzrok nesreće, javlja Glas Istre.

Na mjestu nesreće stravičan prizor. Iz uništenog Audija izletio je motor, i to na uzvisini uz cestu. Vatrogasci su morali rezati lim kako bi došli do unesrećenog. U automobilu smo primijetili i jednu dječju sjedalicu te nekoliko igračaka, međutim vozač Audija bio je sam u vozilu.

Kako je prenio HRT, vozač Peugeota 301 bosanskohercegovačkih oznaka izjavio je da je Audi odjednom skrenuo na lijevu stranu, udario u kamion i odbio se na njegov automobil: – Bio je to veliki šok, prvi put sam ovo doživio nakon 45 godina mog vozačkog staža, rekao je za HRT potreseni vozač Peugeota.

– Što da vam kažem, to je bila sekunda. Audi se kretao iz smjera Rijeke prema Puli i u jednom trenutku je prešao na moju stranu. Pokušao sam se maknuti u stranu koliko sam mogao ali sudar je bio neizbježan. Bio sam bespomoćan. Udario je u moju lijevu stranu i nažalost završilo je kako je završilo. Hitna pomoć je došla u samo nekoliko minuta i sad sam u bolnici u Rijeci. Imam ozljede glave. Za sad je sve dobro i svaka čast liječnicima i bolničkom osoblju, imam samo riječi pohvale, rekao je Glasu Istre još vidno potresen Vid Cafuk, vozač kamiona TAM u kojeg je udario Audi.

Iako na dionici gdje se dogodila nesreća ima dosta zavoja, sudar se dogodio na ravnom dijelu ceste. Nakon završetka očevida od 12:50 sati normaliziran je promet na Istarskom ipsilonu između čvorova Lupoglav i Cerovlje u oba smjera.

Facebook Komentari