Ubojstvo liječnice: Iako suprug tvrdi da nije on, prepoznala ga je kćer na nadzornoj kameri

Iako on tvrdi da nema veze s njenim ubojstvom te da tada uopće nije bio u blizini mjesta zločina, svjedoci tvrde drugačije.
Željko Tukić (65) osumnjičen je za ubojstvo bivše supruge, liječnice Asje Tukić u Trogiru prošlog ponedjeljka te se trenutno nalazi u pritvoru zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Iako Tukić tvrdi da nije kriv te da je u vrijeme ubojstva bio na Čiovu, gdje stanuje, postoje dokazi i izjave svjedoka koje upućuju na drugu priču. Naime, Tukić je istražiteljima rekao kako nije imao razloga ubiti bivšu suprugu jer je živio od cca 3500 kuna koje mu je plaćala za održavanje i čišćenje apartmana za iznajmljivanje te jer je živio u njenoj nekretnini na Čiovu.

No, tužiteljstvo je u spisu priložilo snimku kamere videonadzora s jedne benzinske, te s Čiovskog mosta. Iako je nosio kapu, sa snimke ga je prepoznala kći, piše 24 sata.

Iako je u stanu pronađen nož za kojeg se isprva vjerovalo da je oružje kojim je počinjen zločin, vještačenje je pokazalo suprotno. To ipak nije nož kojim je Asja Tukić izbodena nekoliko puta u prsa te u leđu. Na ranije spomenutim snimkama nadzornih kamera vidi se da je čovjek, kojeg je kći identificirala kao Željka Tukića, vozeći bicikl nešto bacio u more zbog čega je pretraživano i podmorje oko Čiovskog mosta.

I zamjenica Županijskog državnog odvjetnika tvrdi kako imaju svjedoke koji tvrde da su osumnjičenog vidjeli u blizini stana gdje je pronađeno tijelo njegove bivše supruge.

Podsjetimo, ubojstvo Asje Tukić prijavio je upravo Željko Tukić koji je, kako tvrdi, njeno tijelo pronašao u stanu kojeg je iznajmljivala turistima i to nakon što ga je nazvala njihova kćer rekavši kako ne može dobiti mamu na mobitel.

Riješen brutalni zločin u Trogiru: Policija otkrila i uhitila ubojicu poznate splitske liječnice Asje Tukić

Facebook Komentari